Adó 1 százalék: 19560540-1-06

|

+36 30 68 22044

|

info@karitacio.huHacuka

Jó állapotú ruha, hasznosítható használati tárgyak?

Hová tegyük őket, ha nincs rá szükségünk?

Mi gondoltunk erre, és létrehoztuk a Hacukába a jó-tett hely üzletünket.
Amikor a jó állapotú használati tárgyaidat, ruháidat nem tudod kinek tovább adni, akkor ne dobd a szemétbe, keress meg minket, így a környezett tudatosságot összekötheted a szociális jótékonysággal.

Hogyan működik a rendszer?
A használt ruha üzlet neve  is magában foglalja,  HACUKA a Jó tett-hely, hogy a támogatók dönthetnek,  hogy a behozott ruhaneműt adományként ossza, szét az alapítvány vagy a Hacukában megvásárolható legyen. Az adomány leadás után az üzletekben komoly válogatás, logisztika zajlik önkéntesek bevonásával. A kiválogatott termékeket értékesíteni kezdik, vagy ha az adományozó úgy dönt, hogy támogatásként használt ruháit adományként adja, akkor igény szerint a mély szegény célcsoportnak térítésmentesen továbbadja azt az alapítvány. Ha értékesítésre kerül az üzletben a behozott felajánlást, akkor az Alapítvány az évszaknak megfelelően tud a lakosság részére támogatást nyújtani, vagy így lehetőség van intézményeknek, közösségeknek segítő eszközök vásárlására is.

Fontos , hogy a felajánlásokból származó ruhák, tárgyak
- jó minőségűek legyenek
- tiszták
- nem szoruljanak javításra

Az adományboltban bárki vásárolhat!
A jó minőségű ruhák mellett a polcon sorakoznak mesekönyvek és kötelező olvasmányok, játékok is ezek megvásárlásával, azzal a tudattal térhetünk haza, hogy ezzel másokon is segítettünk. – Az is a célja az Alapítványnak, hogy olyanok is betérjenek ide és találjanak maguknak ruhát, akik kevesebb pénzből kell, hogy boldoguljanak.
Látjuk, az emberek nagyon szívesen adnak és adakoznak, csak kell egy megbízható szervezet, egy igazi cél és egy átlátható megvalósítás.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Alapítvány

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!


A Karitáció Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktoraink 2008 óta segítik a betegek gyógyítását. Élményterápiás bohócdoktor módszereink jótékonyan hatnak a bajban lévők állapotának javításában. Számunkra fontos az Ön figyelme, segítsége, adó 1 százalék támogatása is! Odaadását hálásan köszönjük!